fbpx
+32 460 24 34 04 hello@bulkbar.be

Veelgestelde vragen

MEUBEL
Wat zijn de afmetingen van het BulkBar-meubel?

De BulkBar meet +/- 60cm in de breedte op +/- 60cm in de diepte op +/- 2,10m in de hoogte.

Waar installeer ik mijn BulkBar-meubel?

De BulkBar heeft geen elektriciteit nodig en kan dus eender waar geïnstalleerd worden (rekening houdend met de afmetingen). Het is ideaal om uw BulkBar te installeren op een plek waar u regelmatig langskomt. Het merendeel van onze klanten kiest er dan ook voor om hun BulkBar te installeren in een kantine, eetzaal of gewoon naast de koffiemachine, anderen kiezen voor een vergaderzaal, een gang of zelfs de inkomhal.

PRODUCTEN
Welke producten zijn er mogelijk in de BulkBar?

De producten die BulkBar aanbiedt, komen allemaal van biologische landbouw en behoren tot de familie van oliehoudende zaden (schaalhoudende vruchten, gedroogde vruchten, enz.) en granen. Zo zijn bv. amandelen, hazelnoten, verschillende notenvariëteiten, granola en mengelingen van schaalhoudende en gedroogde vruchten allemaal mogelijk in de BulkBar.

Kan ik zelf kiezen welke producten er in mijn BulkBar zitten?

Natuurlijk! U kan tot zes verschillende producten kiezen van de 15-tal die op ons menu staan. Daarenboven is het mogelijk om tussen twee bevoorradingen uw voorkeuren te wijzigen, als u bijvoorbeeld merkt dat sommige producten minder succes hebben, of als u gewoon wat vernieuwing in het aangeboden assortiment wil brengen.

Indien u geïnteresseerd bent welke producten er momenteel op ons menu staan, gelieve ons te contacteren. Dit omdat ons menu af en toe kan wijzigen.

Klanten

Welke bedrijven installeren een BulkBar?

Onze klanten komen van verschillende sectoren, en zijn van verschillende grootte (minimum 25 personen). Alle bedrijven hebben echter gemeenschappelijk dat zij willen inzetten op het welzijn van hun werknemers en op de impact die ze hebben op hun omgeving en de wereld.

LEVERING
Wat zijn de regio's waarin BulkBar actief is?

Momenteel is BulkBar actief in België en Luxemburg. Als uw bedrijf zich echter buiten deze regio’s bevindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze leverzone verandert immers regelmatig.

Hoeveel kost een levering?

De kosten van de levering van voedingsproducten zijn inbegrepen in de vaste maandelijkse kost die BulkBar factureert. Voor meer informatie over verschillende tarieven, gelieve contact met ons op te nemen.

Hoe vaak kan er geleverd worden?

De bevoorradingen gebeuren volgens een ritme dat met u overeengekomen is. Gemiddeld genomen heeft een bedrijf van 25 werknemers een bevoorrading nodig 1x per maand, terwijl een bedrijf met 100 werknemers eerder 1x per week bevoorraad wordt.

Op welke dagen en uren kan er geleverd worden?

Leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag, op een uur naar keuze.

FACTURATIE
Hoe gebeurt de facturatie?

U ontvangt een maandelijkse factuur voor de goederen die in deze periode zijn geleverd. Onze standaardvoorwaarden voorzien een betalingstermijn van 10 werkdagen. Indien u dit wenst kunt u ook via domiciliëring betalen.

 

Heeft u nog andere vragen of zou u graag een gepersonaliseerde prijsofferte ontvangen?

Neem dan hier contact met ons op!