fbpx
+32 460 24 34 04 hello@bulkbar.be

“We zijn wat we eten”

Het is daarom van essentieel belang om op onze voeding te letten. De werkplek is een plek waar voeding gemakkelijk en positief kan worden gecontroleerd. Wat uw eetgewoonten thuis ook zijn, een gevarieerd en rijk dieet op het werk zet iedereen op gelijke voet.

Zo is BulkBar ontstaan.

Wie zit er achter BULKBAR?

Ze is jurist van opleiding en heeft een paar jaar als advocaat bij een advocatenkantoor gewerkt. Dankzij deze ervaring realiseerde ze zij dat er mogelijkheden zijn om zijn dieet op het werk op een positieve manier te veranderen.

Met gedroogd fruit kon ze de kleine hongertjes die ze op het werk had makkelijk en snel stillen. Men hoeft er niet veel van te eten om zich voldaan te voelen. Het is dus de perfecte snack voor op het werk.

Het is zijn wens om aan iedereen de mogelijkheid te bieden om een gezond tussendoortje zonder overbodige verpakkingen te eten, dat in hun eigen kantoor beschikbaar is. Het is de bedoeling om te vermijden dat men naar de plaatselijke supermarkt moet gaan om een snack te kopen die vaak individueel verpakt is.

 

Gilles is afgestudeerd in managementwetenschappen aan de Louvain School of Management en is altijd gedreven geweest door een startup-mentaliteit. Na ongeveer vijftien jaar in de sector van de audiovisuele productie en financiering te hebben gewerkt, wilde Gilles zijn bijzondere belangstelling voor projecten met een positieve impact in de praktijk brengen.

Daarom is hij een bedrijf voor milieumanagementconsultancy gestart, dat zich focust op het ondersteunen van bedrijven bij hun ecologische transitie. Het was in de kader van deze activiteit dat hij Virginie heeft ontmoet en BulkBar ontdekte.

Gilles is zich al vele jaren bewust van de voordelen van een gezonde voeding en werd al snel overtuigd door het innovatieve concept dat BulkBar voorstelt, waarbij ecologische verantwoordelijkheid en evenwichtige voeding worden gecombineerd. Het was dus niet meer dan normaal dat hij Virginie in het BulkBar-avontuur wilde vergezellen.

 

Wilt u de productiviteit van uw medewerkers stimuleren?

Wellness op het werk

Wist u dat het hebben van gezonde werknemers hun productiviteit verhoogt en het absenteïsme op het werk vermindert?  Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezond dieet de productiviteit van uw medewerkers kan verhogen