fbpx
+32 (0)460 24 34 04 / +33 (0)7 56 86 84 04 hello@bulkbar.eu

Gezonde snacks voor het kantoor

Distributeur de fruits secs dans un espace de bureau
Distributeur de fruits secs dans un espace de bureau

Ontstaan

BulkBar is ontstaan uit het idee om bedrijven en hun werknemers te helpen gezonde voedingsgewoontes te creëren en bij te dragen tot een zero-waste werkplek.

De keuze voor gedroogde vruchten, noten en granen was snel gemaakt: deze producten hebben verscheidene nutritionele voordelen en stillen gemakkelijk kleine hongertjes.

Wanneer we dan ook de milieu-uitdagingen erbij nemen waar we vandaag de dag tegenover staan, wordt het idee van gezonde snacks zonder overbodige verpakking alsmaar minder gek.

Laten we een einde stellen aan energieverslindende automaten gevuld met snacks die veel te gesuikerd of te zout zijn.

BulkBar: een nieuwe generatie verdelers, een oplossing gericht op de toekomst!

Visie & missie

Wij willen werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd het welzijn van mensen verbeteren.

Daarom helpen we bedrijven om ecologisch verantwoord te handelen en gezonde eetgewoonten op de werkvloer te ontwikkelen.

Met dit in gedachten bieden we bedrijven gezonde en biologische snacks in bulk.

Gros plan sur la partie inférieure du distributeur d'encas sains, bio et en vrac BulkBar

Ons team

Virginie de Selliers

Co-oprichtster

Als advocaat van opleiding werkte Virginie enkele jaren als advocaat in een Brussels kantoor. Gevoelig voor de milieuproblematiek en voor de voordelen van verantwoord en gezond eten, wilde Virginie zich richten op een beroepsactiviteit waarin haar waarden en haar levensstijl volledig tot hun recht komen.

Deze wens kreeg vorm met de oprichting van BulkBar: bedrijven een gezonde snackoplossing voor op kantoor aanbieden.

Haar favoriete gezonde snacks zijn de notenmix (natuur) en cashewnoten!

Snacks healthy bureau - Photo de Virginie de Selliers (co-fondatrice) posant à côté du BulkBar
Snacks healthy bureau - Photo de Gilles Waterkeyn (co-fondateur) posant à côté du BulkBar

Gilles Waterkeyn

Co-oprichter

Met een diploma in managementwetenschappen en een levenslange interesse in start-ups, werkte Gilles 15 jaar in de audiovisuele productie- en financieringssector voordat hij een adviesbureau voor milieubeheer ontwikkelde.

Zijn bijzondere belangstelling voor projecten met een positieve impact op het milieu en de voordelen van gezonde voeding, zorgden voor de ontmoeting met Virginie en BulkBar.

Zijn favoriete gezonde snacks zijn de knapperige noten- en zadenmix en de cornflakes granola!

Quentin Viotto

Customer Care

Met tien jaar ervaring in de horeca wilde Quentin nieuwe uitdagingen aangaan en werd bijgevolg verleid door die van BulkBar.

Zo kwam hij in het avontuur terecht als manager “Customer Care”. Zijn belangrijkste missies? Het garanderen van de tevredenheid van onze klanten en de aanvulling van hun BulkBar(s) met lekkere, gezonde, en biologische snacks in bulk.

Zijn favoriete gezonde snacks zijn de zoute notenmix en de knapperige noten- en zadenmix!

Snacks healthy bureau - Photo de Quentin Viotto (customer care) posant à côté du BulkBar
Snacks healthy bureau - Photo de Josefien Craeymeersch (business developer) posant à côté du BulkBar

Josefien Craeymeersch

Business Developer

Josefien behaalde een Master in Innovatie en Ondernemerschap aan de Vlerick Business School en kreeg een eerste glimp van wat haar droomjob zou kunnen zijn na een stage bij een Belgische start-up actief in de levering van gezonde voeding.

Door bij BulkBar te gaan werken, combineert Josefien haar twee belangrijkste carrièreaspiraties: werken in een start-up en het promoten van gezonde voeding!

Haar favoriete gezonde snacks zijn de knapperige noten- en zadenmix en de exotische mix (gedroogd fruit, amandelen, cashewnoten, hazelnoten, paranoten, kokoschips)!

Wilt u het welzijn van uw medewerkers verhogen en zero waste in uw bedrijf promoten?

Onze engagementen

In 2015 hebben de Verenigde Naties 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen opgesteld met globale doelen om tot een betere en duurzamere toekomst te komen in 2030, toegankelijk voor iedereen.

Op zijn beurt draagt BulkBar bij aan voornamelijk 3 doelen:

DOD - Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen
SDG 3 - Goede gezondheid en welzijn

Goede gezondheid en welzijn

BulkBar moedigt gezonde voedingsgewoontes aan, essentieel voor het welzijn van individuen.

SDG 12 - Duurzame consumptie en productie

Verantwoorde consumptie en productie

BulkBar biedt bio-gecertifieerde producten aan in een verdeler die ontworpen is om voedselverspilling te minimaliseren.

SDG 13 - Klimaatactie

Klimaatactie

Het concept voorgesteld door BulkBar moedigt zero-waste consumptie aan.

Onze Partners

Gelukkig hebben wij veel partners die onze waarden en ambities delen. Of hun acties nu gericht zijn op de circulaire economie en eco-verantwoordelijkheid, of op gezonde voeding en welzijn, elk van deze partners draagt bij tot de opbouw van een duurzame wereld.

Snacks healthy bureau - Logo de Bruxelles Environnement - Administration de l'environnement et de l'énergie en Région de Bruxelles-Capitale
Snacks healthy bureau - Logo de l'épicerie sociale Les Capucines
Snacks healthy bureau - Logo de circlemade - Réseau bruxellois de l'innovation en économie circulaire
Snacks healthy bureau - Logo de Citizenfund - Coopérative d'investissement permettant de financer des projets entrepreneuriaux à impact sociétal
Snacks healthy bureau - Logo de Credal - Coopérative proposant des investissements éthiques, des crédits solidaires et de l'accompagnement d'experts
Snacks healthy bureau - Logo de Green Coach Nutrition - Conseils et accompagnement pour une alimentation plus saine et naturelle
Snacks healthy bureau - Logo de hub.brussels - Agence bruxelloise pour l'Accompagnement de l'Entreprise
Snacks healthy bureau - Logo de Javry - Fournisseur de café équitable et machine à café pour professionnels et particuliers
Snacks healthy bureau - Logo de Quality2Life - Plateforme collaborative de services et conciergerie d'entreprise digitale et humaine
Snacks healthy bureau - Logo du Reseau Entreprendre Bruxelles - Association visant à accompagner des jeunes entrepreneurs à potentiel de création d’emplois en région bruxelloise en leur transmettant le savoir-faire et l’expérience de chefs d’entreprise expérimentés, à travers des échanges constructifs et inspirants, entre pairs
Logo de Spacebloom - Aménagement intérieur de bureaux
Snacks healthy bureau - Logo de Swapbox - Service d’emballages réutilisables offrant aux cantines, aux restaurants et aux bureaux d’entreprise un moyen pratique d’atteindre le zéro-déchet
Snacks healthy bureau - Logo de Zero Waste Belgium - Association visant à sensibiliser sur les enjeux et promouvoir les pratiques zéro-déchet et zéro gaspillage

Labels, certificaten en onderscheidingen

Of het nu gaat om onze dispensers van ecologisch hout, onze biologisch gecertificeerde producten of onze streng toegepaste hygiënenormen, BulkBar heeft – uiteraard – de labels en certificeringen die op deze verschillende gebieden van toepassing zijn.

We zijn ook vereerd dat we zijn erkend als “actor van een economie in transitie” en als laureaat van verschillende programma’s ter ondersteuning van startende ondernemingen.

Logo de l'AFSCA - Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire
Logo de la certification bio octroyée par Certisys
Logo du label FSC - Forest Stewardship Council
Logo de Be Circular - Programme en economie circulaire bruxellois
Logo du Réseau Entreprendre - section lauréats